KFUM Spejderne Nydam Distrikt

Om Os

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge.

Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

Hos Nydam Distrikt er alle vores ledere frivillige og ulønnede. Vi er ikke-parti-politisk og byder alle velkomne uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion.

Vores formål at bidrage til, at børn og unge lærer at blive selvstændige, får en demokratisk livsholdning, tager medansvar og realiserer deres fulde potentiale.

Spejderbevægelsen er funderet på værdier, man også møder i kristendommen, men vi er ikke en missionerende forening.

NYDAM DISTRIKT

Hvor holder vi til?

Vi er mange spejdergrupper i Nydam Distrikt. Grupperne holder spejdermøder i de forskellige hytter rundt om i distriktet. Hvis du vil vide noget mere om grupperne, kan du se og klikke på linket Grupper i Nydam Distrikt og der klikke på et link for at komme ind på deres hjemmeside. Der kan man evt. finde gruppens adresse og hvor de geografisk er placeret. Har de ingen hjemmeside endnu, kan du se placeringen på et kort nedenfor. 

Samtidig er der et nyt link til de enkelte gruppers spejderhytter med kontaktperson: Spejderhytter

 

Nydam Distrikt er lokaliseret i det sydøstlige Sønderjylland og omfatter flere end 15 spejdergrupper med mere end 700 spejdere  – børn som voksne – som medlemmer. Nydam Distrikt ledes af voksne spejdere kaldet Staben, hvor kontaktpersonerne kan ses på linket “Kontakt” og underpunktet Distriktstaben